فوايد باور نكردني شيره انگور در افزايش سلامتي و درمان بيماري ها

شيره انگور يا دوشاب محصول انگوري است كه از شيره انگور به دست مي آيد. در مقايسه با انگور، شيره انگور اصل كالري بالايي دارد و مصرف مقدار كمي از آن انرژي از دست رفته را جبران مي كند. اين شهد خوشمزه حاوي ويتامين هاي A، B و C و مواد معدني مانند آهن، منيزيم، فسفر و كمي كلسيم است. با اين حال، شيره انگور خانگي براي همه افراد توصيه نمي شود و مي تواند براي برخي افراد مضر باشد.

در زير به برخي از مزايا  شيره انگور اشاره شده است. شيره انگور را دبس يا دوشاب مي گويند. طبيعت اين غذا گرم و غني است و افراد زيادي مي توانند از آن استفاده كنند. همچنين برخي از افراد از شيره آن نوشيدني درست مي كنند كه بسيار بهتر است و نوشيدني گرم است. بهترين زمان براي استفاده از شيره انگور فصل سرد است و به دليل خواص مفيدي كه در التيام و تسكين بيماري ها دارد، فصل سرد است پس بهتر است در برنامه غذايي خود جاي آن را خالي كنيد.

همچنين مي توانيد بهترين شيره انگور ملاير را از همين لينك تهيه كنيد. شيره انگور خانگي به شرط داشتن كيفيت تنها نوع شيره انگور توصيه شده توسط تمامي اطبا طب سنتي مي باشد.

 

ويژگي هاي شيره انگور اصل

 

1- شيره انگور نبايد در يخچال نگهداري شود و اگر خارج از يخچال خراب يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبكي مي شود.

2- آب ميوه هاي رقيق شده حاوي آب ميوه بيشتر، آب كمتر و شكر كمتري هستند. بنابراين آب ميوه با غلظت مناسب حاوي مواد مغذي بيشتري است و مغذي تر است.

3- رنگ شيره مرغوب بايد تميز و كثيف نباشد.

4- شيره انگور مرغوب از انگور شيرين مرغوب تهيه شده است. بنابراين، اين محصول را بايد از يك مكان مطمئن و قابل اعتماد خريداري كرد.

 

خواص  درماني شيره انگور

 

بعضي از خواص بي شمار شيره انگور درجه يك را در اينجا بر خواهيم شمرد.

 

1. افزايش سلامت استخوان ها با شيره انگور

 

شيره انگور خانگي ساختار استخوان را تقويت مي كند زيرا منبع خوبي از كلسيم است. همچنين نوشيدن شيره انگور خانگي به بهبود سلامت دندان كمك مي كند. اين غذا نيروي انقباض عضلاني را نيز افزايش مي دهد. مصرف شيره انگور خانگي از بدن در برابر بيماري هاي استخواني به خصوص در دوران پس از يائسگي محافظت مي كند.

 

2. بهبود ميل جنسي

 

مصرف شيره انگور خانگي به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. اين ماده غذايي با افزايش ميل جنسي از سلامت جنسي مردان محافظت مي كند.

 

3. درمان يبوست با شيره انگور مرغوب

يكي ديگر از مزاياي سلامتي شيره انگور خانگي اين است كه به رفع يبوست كمك مي كند. اين غذا باعث آرامش معده و روده مي شود.

 

4. شيره انگور خانگي سرشار از مواد معدني

 

مصرف شيره انگور خانگي مي تواند نياز روزانه بدن به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن را تامين كند. شيره انگور اصل به دليل وجود مقدار زيادي مواد معدني مي تواند براي بارداري، شيردهي و رهايي از بيماري هاي مختلف بسيار مفيد باشد.

 

5. درمان كم خوني با شيره انگور عسلي ملاير

 

شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از كم خوني جلوگيري كند. اين غذا يك سوم آهن مورد نياز روزانه بدن را تامين مي كند. شيره انگور اصل همچنين ميزان خون را در بدن افزايش مي دهد.

 

6. افزايش انرژي

 

به دليل سرما، به خصوص در فصل زمستان، بدن انسان ضعيف مي شود. مصرف شيره انگور اصل باعث تقويت بدن و محافظت از آن در برابر بيماري ها مي شود.

 

7. مفيد براي بارداري

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مواد معدني زيادي است، استفاده از آن در دوران بارداري و شيردهي بسيار مفيد است.

 

8. كاهش درد قاعدگي با شيره انگور اصل

 

در برخي موارد علت دردهاي قاعدگي كمبود آهن است. شيره انگور خانگي حاوي آهن است و مي تواند از دردهاي قاعدگي جلوگيري كند. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم مي توانند از لخته شدن خون جلوگيري كنند. دردهاي قاعدگي با اين روش درمان مي شود. مصرف شيره انگور اصل همچنين مي تواند از ماهيچه هاي رحم محافظت كند.

 

9. سلامت سلول هاي بدن

 

مصرف شيره انگور خانگي به بازسازي سريع و آسان بافت پوست كمك مي كند.

 

10. افزايش گلبول هاي قرمز با شيره انگور قرمز

 

شيره انگور خانگي همچنين مي تواند با افزايش سرعت توليد گلبول هاي قرمز، سيستم ايمني بدن را تقويت كند.

 

11. بهبود رشد كودكان

 

نوشيدن شيره انگور اصل براي رشد كودكان بسيار مفيد است. شيره انگور اصل سرشار از مواد معدني و ويتامين است و به ساختن بدن كمك مي كند.

 

12. حفاظت از سيستم عصبي با شيره انگور محلي

 

شيره انگور خانگي به دليل منيزيم موجود در آن، سطح كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل كرده و اعصاب را آرام مي كند.

 

13. رفع سردرد و خستگي

 

شيره انگور خانگي حاوي ويتامين ها و مواد معدني است كه خستگي و سردرد را كاهش مي دهد.

 

نحوه استفاده از شيره انگور ملاير

 

شيره انگور اصل را مي توان به روش هاي مختلفي مصرف كرد.

اگر از شيره انگور خانگي براي درمان كم خوني استفاده مي كنيد، بايد هر روز صبح يك يا دو قاشق چايخوري بنوشيد. توليد آهن را در بدن افزايش مي دهد و از كم خوني جلوگيري مي كند. اما رايج ترين روش استفاده از شيره انگور مخلوط كردن آن با آرد و خوردن آن براي صبحانه است.

 

نوشيدن شيره انگور خانگي بر وزن بدن تأثير مي گذارد

 

آب ميوه معمولاً نوشيدني است كه از ميوه هايي مانند انگور تهيه مي شود. اين غذا منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است. روش هاي مختلفي براي نوشيدن شيره انگور اصل وجود دارد. تا زماني كه مصرف شيره انگور خانگي در حد متوسط ??باشد براي شما مشكلي ايجاد نمي كند. اما اگر بيش از حد شيره انگور اصل مصرف كنيد، مي تواند منجر به افزايش وزن شود.

مصرف زياد برنج و شير به خصوص در وعده صبحانه مي تواند منجر به افزايش وزن شود. به عبارت ديگر، غذاي مصرف شده با آبميوه مي تواند بر وزن بدن تأثير بگذارد.

برخي افراد شيره انگور خانگي را به رژيم غذايي خود اضافه مي كنند. آنها براي جلوگيري از اثرات مضر شكر و تامين كلسيم و كربوهيدرات مورد نياز بدن خود به جاي شكر از شيره انگور اصل استفاده مي كنند. بنابراين هم مصرف قند را كاهش دهيد و هم كلسيم بدنتان را تامين كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور اصل براي رحم

 

از فوايد شيره انگور اصل براي كاهش بي حالي و ضعف استفاده مي شود. شيره انگور با آرد كنجد يك غذاي كامل است. شيره انگور اصل خاصيت گرمي دارد. به همين دليل از خواص شيره انگور براي رحم استفاده مي شود. اين غذا سردي رحم را از بين مي برد و به كاهش انقباضات آن كمك مي كند.

 

شيره انگور خانگي دردهاي قاعدگي را تسكين مي دهد

 

در طب سنتي از خواص شيره انگور اصل براي درمان قاعدگي و درد استفاده مي شود. توصيه مي شود در طول دوره قاعدگي غذاي گرم بخوريد. شيره انگور خانگي در كنترل خونريزي بيش از حد بسيار مفيد است. خواص شيره انگور اصل براي مدت معيني خون از دست رفته در اين مدت را باز مي گرداند. در اين مدت مي توانيم از اين غذا به عنوان نوشيدني استفاده كنيم.

 

چرا بايد در دوران بارداري شيره انگور اصل بخوريم؟

 

يكي از بهترين خواص شيره انگور خانگي در دوران بارداري، افزايش انرژي است. شيره انگور خانگي انرژي مي دهد و استرس را كاهش مي دهد. خواص شيره انگور اصل در دوران بارداري از آسيب به لوله عصبي جنين جلوگيري مي كند. شيره انگور خانگي به رشد سلول هاي مغز جنين كمك مي كند. همچنين از ديابت بارداري جلوگيري مي كند. زيرا حاوي قند طبيعي است. نوشيدن شيره انگور خانگي در دوران بارداري يبوست را برطرف مي كند و از بواسير پيشگيري مي كند. شيره انگور خانگي يك ملين طبيعي است و براي زنان باردار توصيه مي شود.

 

قيمت شيره انگور ملاير

 

اولين توصيه ما تهيه شيره انگور عسلي ملاير است. براي استعلام قيمت شيره انگور ملاير روي همين لينك كليك كرده تا بهترين شيره انگور در ايران را در منزل تان داشته باشيد.

روش كاشت نهال زردآلو

روش كاشت نهال زردآلو

دو طريقه كاشت نهال زردآلو پيونده و قلمه است كه بهترين رشد را از اين دو روش دارند. اما نهال زرد آلو را مي توان از طريق دانه و يا روش گلداني نيز كاشت. كاشت درخت زردآلو و پرورش آن از نهال براي بسياري از باغبانان مبتدي و با تجربه كار پر سود و مفيدي است. براي اطلاعات بيشتر تا انتهاي مطلب با نهالستان آلفا نهال همراه باشيد.

البته در طرز كاشت درخت زردآلو موارد و نكات مهمي است كه با رعايت آنها مي توان يك درخت پرثمر و با باردهي عالي پرورش داد. توجه داشته باشيد كه براي كاشت درخت زردآلو مي بايست نهال زردآلو كاشته شود و استفاده از بذرهاي كوچك و يا هسته ي زردآلو درخت با ثمر به بار نمي دهد.

نگاهي كوتاه بر درخت زردآلو

درخت زردآلو ميوه اي شيرين و بومي مناطقي در شمال چين و سيبري است و از قرن اول ميلادي به آسيا و اروپا راه يافته است. زردآلو از نظر شرايط آب و هوايي به هلو شبيه است و از درختان معتدل به شمار مي آيد. زردآلو طاقت سرماي شديد در زمستان را ندارد.

اين درخت خزان دارد و برگ هايش شكل قلبي نوك تيز مي باشد. ارتفاع اين درخت تا 5 متر نيز مي رسد. شكوفه هاي زردآلو درشت است و رنگشان متمايل به قرمز مي باشد و گل هاي آن نر و ماده اند. ميوه زرد آلو بيشتر روي شاخه هاي يكساله مي رويد. زرد آلو ميوه اي گوشتي و زرد رنگ است و خواص زيادي را داراست از جمله اين كه باعث رفع تشنگي و عطش مي شود، از پوسيدگي دندان جلوگيري مي كند و ضد سرطان است به خصوص سرطان ريه.

https://alphanahal.ir/apricot-seedlings/

تكثير و ازدياد درخت زردآلو

زرد آلو را معمولا از هسته آن پرورش مي دهند، مرحله تبديل نهال به درخت بارده حدود 3 تا 4 سال طول مي كشد. براي اين كه هسته زردآلو بارور شود، حدودا 90 روز به سرماي زير 5 درجه نياز دارد. براي كاشت اين درخت اين مراحل را بايد طي كرد. ابتدا بايد هسته را از ميوه جدا كرده سپس گوشت اطراف آن را شست . بعد بايد هسته را در ميان شن، پيت موس يا خاك اره (كه توانايي حفظ رطوبت را دارند) قرار داد.

نكته: اين مواد بايستي خشك باشند تنها به مقداري رطوبت نياز دارند براي اين امر اين مواد را با غبار افشاني مرطوب مي كنند.

قسمت چوبي هسته را حذف مي كنند تا جوانه زني به راحتي انجام شود. خاك را به اندازه دو تا سه برابر قطر هسته كنار زده و دانه را داخل آن قرار مي دهند. دماي محل كاشت بهتر است 20 درجه باشد. حدود 3 تا 4 هفته پس از كاشت شاهد رشد جوانه خواهيم بود.

چگونه نهال زردآلو بكاريم؟

يكي از موارد مهمي كه در روش كاشت نهال زردآلو اهميت بسياري دارد، زمان كاشت نهال زردآلو و فصل كاشت درخت زردآلو مي باشد. همانطور كه مي دانيد، ميوه ي زردآلو يكي از ميوه هاي فصل تابستان مي باشد. به همين دليل بهترين فصل كاشت نهال زردآلو فصل پاييز مي باشد.

كاشت نهال زردآلو و كاشت درخت زردآلو در مناطق گرمسيري كار آساني است و پرورش نهال زردآلو به دليل مقاومت عالي در برابر سرما در مناطق غربي انجام پذير است.

روش كاشت نهال زردآلو در ايران

ميوه درخت زردآلو ميوه اي سنگي با پوست نارنجي و شيرين و آبدار است. بهترين فاصله كاشت نهال زردآلو فاصله ي ?.? متري از ديگر نهال ها (در صورتي كه نهال هاي ميوه هاي ديگري نيز مي كاريد) مي باشد. البته مي توانيد زمان كاشت نهال زردآلو را در بهار و يا تابستان انجام دهيد اما بايد آبياري آنها به طور مداوم و منظم باشد.

خاك در روش كاشت نهال زردآلو بايد چگونه باشد؟

خاك زهكشي و خوب غني شده در پرورش و رشد بهتر نهال زردآلو و ثمردهي و پر محصول بودن درخت زردآلو نقش اساسي دارد.درختان زردآلو در خاك غرقاب و بيش از حد مرطوب، خوب بار نمي دهند و رشد درستي نخواهند داشت.

از نكات مهمي كه در پرورش نهال زردآلو بايد به آن توجه داشت، كاشت نهال زردآلو در محلي و مكاني است كه از بادهاي سخت و شديد در امان باشد. از ديگر مواردي كه در طرز كاشت درخت زردآلو مي بايست به آن توجه داشت، نور كافي و عالي مي باشد.

نحوه كاشت هسته زردآلو

اين كار را هر كسي مي تواند انجام دهد و نيازي به مهارت خاصي ندارد فقط بايد مطابق آنچه كه در اين مطلب در اختيارتان قرار مي گيرد عمل كنيد تا صاحب يك درخت زرد آلو زيبا شود.

يكي از ساده ترين راه هاي تكثير زرد آلو كاشت هسته زردآلو است البته راه ديگري هم براي داشتن درخت زرد آلو وجود دارد كه آن كاشت نهال زرد آلو به طور مستقيم است، زماني كه از طريق هسته اقدام به كاشت مي كنيد ? الي ? سال طول خواهد كشيد تا درخت شما به مرحله ميوه دهي برسد، اما اگر مي خواهيد خودتان آن را از همان ابتدا پرورش دهيد بهترين راه استفاده از هسته آن است، مراحل كاشت هسته زردآلو در خانه به شرح زير است:

در ابتداي كاشت هسته زردآلو بايد ? الي ? عدد هسته زرد آلو را به خوبي از گوشت آن جدا كرده و بعد از آن هسته ها را با آب بشوييد. بعد از آن براي اينكه هسته سفت آن به خوبي خيس بخورد بايد به مدت يك شبانه روز هسته ها را در آب قرار دهيد.

بعد از گذشت ?? ساعت هسته ها را از آب خارج كنيد و آن ها را داخل يك دستمال نخي مرطوب قرار دهيد، سپس دستمال را در داخل يك كيسه پلاستيكي بگذاريد و در پلاستيك را به خوبي ببنديد. اين كار براي نگهداري رطوبت جهت جوانه زني هسته ها انجام مي شود.

شما مي توانيد به جاي اينكه هسته ها در داخل دستمال بگذاريد آن را در مخلوطي از خاك كود هاي گياهي، شن، ماسه و پيت ماس قرار دهيد، سپس همانگونه كه در بالا گفتيم درون پلاستيك قرار داده و در آن را گره مي زنيم.

از مهم ترين نكات كاشت هسته زردآلو اين است كه بايد هسته آن به مدت ?? روز در دمايي به اندازه ? درجه سانتي گراد نگهداري كنيد. به اين ترتيب هسته ها را براي مدت ? ماه در داخل يخچال قرار مي دهيم. اين كار براي اين است كه هسته ها قابليت جوانه زني را پيدا كنند.

به اين نكته توجه كنيد كه دستمال و يا خاكي كه هسته ها را درون آن قرار داده ايد نبايد خيس باشد، فقط مقداري رطوبت كافي است.

در طول مدتي كه هسته ها در يخچال نگهداري مي شوند نبايد بگذاري كه محل آن ها خشك بماند با استفاده از روش غبار باشي محل آن ها را مرطوب نگه داريد.

كم كم با گذشت دوره سرما دهي، بايد اقدام به كاشت هسته زردآلو كرد. براي كاشت آن بايد همان اندازه كه هسته قطر دارد ? الي ? برابر آن بايد در داخل خاك قرار بگيرد. خاكي كه براي كاشت هسته زرد آلو در نظر گرفته مي شود بايد تركيبي از خاك لومي+ خاك برگ+ و شن باشد.

بهتر است تا زماني كه هسته ها به جوانه هاي كوچكي تبديل شوند هسته ها را داخل گلدان پرورش دهيد. بعد از تهيه خاك بايد هسته ها را به صورت جدا از هم در داخل خاك قرار دهيد. گلداني كه درون آن هسته ها را كاشتيد به مكاني انتقال دهيد كه در آن دما به ?? درجه سانتي گراد برسد.

مدت زماني به اندازه ? الي ? سال طول مي كشد تا جوانه هايتان تبديل به درختچه اي كوچك شود و ميوه بدهد. بعد از گذشت مدت زماني كه جوانه ها به اندازه كافي رشد كردند و قوي شدند مي توانيد آن ها را به باغچه و فضايي بزرگ تر انتقال دهيد.

روش ديگر كاشت هسته زردآلو اين است كه از همان ابتدا بذر اصلي آن را از داخل هسته چوبي آن جدا كرده اين كار باعث مي شود كه مدت جوانه زني آن از ? ماه به يك ماه كوتاه تر شود.

شرايط نگهداري

خاك: براي كاشت هسته زردآلو بايد از خاكي استفاده كنيد كه از قدرت زه كشي بالا و خاكي نسبتا قليايي برخوردار باشد، علاوه بر اين بايد خاك آن قابليت نگهداري رطوبت را داشته باشد، بهترين و مناسب ترين خاك براي كاشت زرد آلو خاكي لومي، شني، و خاك برگ به همراه مقداري خاك پوسيده است. زماني كه به درخت بزرگي تبديل شد خواستار خاكي با عمق زياد خواهد بود.

آبياري: زماني كه نهال در داخل گلدان قرار دارد بايد زماني اقدام به آبياري آن كنيد كه سطح رويي خاك كاملا خشك شده باشد، از آنجايي كه ريشه هاي درخت زردآلو به غرقاب شدن بسيار حساس هستند، زياده روي در آبياري باعث پوسيدگي ريشه هاي نهال خواهد شد.

نور: براي اينكه درخت زردآلو رشد خوبي داشته باشد بايد به ميزان لازم نور خورشيد دريافت كند، زردآلو بايد روزانه به ميزان ? ساعت نور مستقيم خورشيد دريافت كند. اگر از نهال آن در داخل خانه نگهداري مي كنيد آن را در پرنور ترين قسمت خانه قرار دهيد. نرسيدن نور كافي شكل ظاهري درخت را تغيير مي دهد.

دما: درخت زرد آلو قادر است طيف وسيعي از تغيرات دمايي را تحمل كند، از جمله تابستان هاي گرم و زمستان هاي سرد مي تواند براي درخت زرد آلو مطلوب باشد و آن را دچار مشكل نكند. اما تغيرات شديد دمايي قادر است به درخت صدمه بزند. درخت زردآلو خاك هايي با دماي بالا را بيشتر مي پذيرند.

آفات: از اصلي ترين آفات درخت زردآلو، كنه تار عنكبوتي، شته، شپشك، سوسو چوب خوار، و زنبور ميوه خوار اشاره كرد كه بايد با استفاده از سم هاي مناسب به دفع آنها بپردازيد.

آبياري درخت زردآلو:

يكي  از نكات مهم براي پرورش يك درخت زردآلو سالم، آبياري منظم است. يكنواخت بودن رطوبت باعث حفظ قدرت رشد در درختان زردآلو مي شود. براي اكثر درختان از جمله زردآلو علاوه بر مقدار آب و منظم بودن آبياري، كيفيت آن نيز داراي اهميت زيادي است.

نياز آبي درختاني مثل زردآلو را اگر به روش سنتي بخواهيم حل كنيم، به تناسب شرايط اقليمي منطقه مورد كشت و رقم آن، هفت تا ده هزار متر مركب  در سال براي هر هكتار است. در روش آبياري قطره اي نياز آبي زردآلو به حدود 5 تا 6 هزار متر مكعب كاهش پيدا مي كند.

نكته: هنگام آبياري سنتي بايد دقت داشت كه آب با طوقه درختان برخورد و تماس نداشته باشد.

نور درخت زردآلو:

نور كامل و مستقيم آفتاب براي رشد كامل درختان زردآلو لازم است. زردآلو حداقل هشت ساعت به صورت روزانه به نور كامل آفتاب نياز دارد. اگر در مكان رشد نور مناسب نباشد سبب ضعيف شدن رشد درختان و ريز شدن برگ هاي آن مي شود. اگر نياز رطوبتي اين درخت به اندازه تامين شود، اين درخت در فصول پر نور مانند تابستان به مشكل بر نخواهد خورد.

آب و هوا (دما) درخت زردآلو:

زردآلو به سرما براي تحريك گلدهي نياز دارد، به همين علت اين ميوه را در مناطق گرمسير و نيمه گرمسير كشت نمي كنند. اين درخت به سرماي بهاره حساسيت دارد به اين علت كه شكوفه هاي آن كمي زودتر از ديگر درختان شكوفا مي شوند. نياز سرمايي اين درخت سيصد تا نهصد ساعت دماي زير 7 درجه است.

هرس درخت زردآلو:

هرس درختان مستقر شده محصول دهي آن ها را بهبود مي بخشد. اين درخت در اوايل بهار و يا اواخر زمستان نياز به هرس خواهد داشت. در هرس كرد درختان شاخه هاي معيوب در اولويت هستند، سپس مناطقي از درخت كه رشد در آن ها زياد رشد مي كنند هرس مي شوند. اين عمل باعث بهبود رشد عمومي درخت مي شود.

آفات و بيماري هاي درخت زردآلو:

آفات: شته، شپشك، كنه تار عنكبوتي، مگس ميوه، پيچاننده برگ، زنبور مغز خوار زردآلو، سوسك چوبخوار از جمله آفات زردآلو هستند.

بيماي هاي زرد آلو: پوسيدگي قهو ه اي، شانكر باكتريايي، سفيدك پودري، پژمردگي به دليل قارچ ورتيسليوم

براي مقابله با اين آفات و بيماري ها، در فروردين يا ارديبهشت ماه، وقتي كه غنچه ها در حال شكوفا شدن هستند درخت را سمپاشي مي كنند.

https://alphanahal.ir/خريد-نهال/

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

Top of Form

در اين پست قصد داريم راهنمايي صفر تا صد براي خريد بهترين آسياب قهوه را داشته باشيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده و در كمترين زمان بهترين آسياب قهوه را انتخاب كنيد. قبل از هر چيز بهتر است در مورد انواع آسياب قهوه بررسي داشته باشيد تا بتوانيد گرايندر قهوه مورد نظر خود را گزينش كنيد.

انواع آسياب قهوه در بازار

  • آسياب قهوه خانگي 

اين مدل آسياب همانطور كه از اسمش معلوم است بيشتر براي منازل يا كافي شاپ هاي كوچك مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا توانايي چندان بالايي نسبت به گرايندرهاي صنعتي ندارد. آسياب هاي خانگي بيشتر توانايي آسياب قهوه به صورت درشت و متوسط را دارد و اغلب نمي توانند آسياب قهوه را به صورت پودر نرم آماده كنند. اين مدل آسياب به منظور قهوه ترك مورد استفاده قرار مي گيرد از اين رو دستگاه آسياب قهوه خانگي كه بتواند آسياب قهوه ترك را ارائه دهد بسيار قدرتمند و حرفه اي است. قيمت گرايندر قهوه حرفه اي نسبت به دستگاه آسياب قهوه خانگي .معمولي بيشتر است.

  • آسياب قهوه نيمه صنعتي 

اين مدل آسياب ها بيشتر براي قهوه فروشي ، رستوران ها، كافي شاپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و قدرت و توانايي آنها از آسياب قهوه خانگي بيشتر است. در اصل قدرت موتور، توانايي آسياب، درجه بندي براي انواع آسياب  به صورت ريز و درشت و ... همگي در سطح بالاتري از گرايندرهاي آسياب قهوه خانگي هستند. از اين رو به آنها گرايندر قهوه نيمه صنعتي گفته مي شود. آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي قادر هستند در كمترين زمان بيشترين حجم قهوه را آسياب كنند. و همچنين اغلب اين دستگاه ها قابليت آسياب قهوه ترك را دارند. همان طور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي .بسيار بيشتر از آسياب هاي خانگي است.

  • آسياب قهوه صنعتي 

گرايندر آسياب قهوه صنعتي يكي از پرقدرت ترين و حرفه اي ترين آسياب هاي قهوه است كه بيشتر براي قهوه فروش هاي بزگ، رستوران ها و كافي شاپ هاي شلوغ كه حجم آسياب قهوه بيشتر است مورد استفاده قرار مي گيرد. آسياب قهوه صنعتي قيمت .بيشتري نسبت به دو مدل قبلي دارد. قدرت و توانايي آسياب قهوه صنعتي بسيار بيشتر از مدل هاي نيمه صنعتي و خانگي است. اين دستگاه آسياب مي تواند در كمترين زمان ممكن بيشترين حجم آسياب را در ظرفيت هاي مختلف داشته باشد. از اين رو شايد گفت بهترين آسياب قهوه است.

d4_jxr.jpg

بهترين آسياب قهوه برقي خانگي 

مارك ها و برندهاي آسياب قهوه برقي خانگي در بازار زياد هستند و همين مساله سردرگمي براي خريد ايجاد مي كند. اما اگر شما ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي را بدانيد به راحتي مي توانيد بهترين برند را متناسب با بودجه خود انتخاب كنيد.

  • داشتن قدرت و توانايي بالا براي آسياب ( بررسي قدرت موتور)
  • داشتن تيغه هاي محكم و مقاوم با مهارت آسياب يكدست و حرفه اي (تيغه هاي مخروطي - تيغه هاي تخت) (جنس تيغه بهتر است استيل يا جنس آلياژ فولادي باشد.) يكي از مهم ترين قسمت هاي يك اسياب تيغه هاي آن است زيرا اين تيغه ها هستند كه آسياب را انجام مي دهند و مستقيماٌ با دانه هاي سخت قهوه در ارتباط هستند. از اين رو بررسي تيغه دستگاه آسياب قهوه خانگي مهم است.
  • داشتن درجه بندي مناسب ( هر چقدر تعداد درجات آسياب بيشتر باشد دست شما براي آسياب انواع قهوه بازتر است و بالعكس! از اين رو بهتر است آسياب قهوه اي را انتخاب كنيد كه درجه بندي مناسبي داشته باشد و بتواند نياز شما را رفع كند.
  • امكان تميز كردن ساده دستگاه و قابليت شستشو محفظه قهوه ( اثرات قبلي آسياب قهوه در گرايندر باعث مي شود طعم و مزه آسياب هاي قهوه جديد تحت تاثير قرار گيرد و قهوه كيفيت لازم را نداشته باشد به همين دليل بعد از هر بار استفاده بهتر است دستگاه به دقت تميز شود اين مساله زماني كه محفظه قابل جداسازي باشد به راحتي امكان پذير است)
  • توانايي آسياب يكدست و يكنواخت در هنگام آسياب بسيار مهم است زيرا قبل از دم آوري حرفه اي قهوه بايد آسياب خوبي داشته باشيد از اين رو بهتر است اين مساله را در خريد بررسي كنيد.
  • قيمت مناسب نسبت به كارايي و قابليت هاي دستگاه آسياب قهوه خانگي يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد زيرا برخي آسياب ها بدون دليل قيمت بالايي دارند و كارايي لازم را نيز ندارند و برعكس به همين دليل براي بررسي قيمت گرايندر قهوه بهتر است مقايسه اي بين عملكرد آنها با يكديگر داشته باشيد تا بتوانيد بهترين آسياب قهوه را با توجه به بودجه خود انتخاب كنيد.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي 

همانطور كه مي دانيد يك گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد براي به يدك كشيدن بهترين  داراي ويژگي هاي منحصر به فردي باشد از جمله:

  • گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حتماً بايد داراي فن خنك كنندگي باشد. چرا فن خنك كنندگي براي گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي ضرورت دارد؟ شايد اين پرسش براي شما هم مطرح باشد. همانطور كه مي دانيد گرايندرهاي صنعتي براي حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از طرفي دانه هاي قهوه سخت هستند در اثر كاركرد دستگاه به صورت ناخودگاه در طولاني مدت دستگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند بر روي كيفيت قهوه اثر بگذارد (باعث برشته شدن قهوه شود) به همين دليل لازم است دستگاه مدتي متوقف شود تا دما و گرماي آن كاهش يابد و اين باعث زمان بر بودن كار مي شود. اين در حالي است كه دستگاه هايي كه داراي فن خنك كنندگي هستند به راحتي مي توانند بدون مشكل در ساعات زيادي بدون هيچ مشكلي كار كنند.
  •  آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد تيغه هاي مستحكم و قدرتمندي داشته باشند و البته دقيق نيز باشد. اگر تيغه ها از جنس استيل و فولادي باشند بهترين حالت ممكن است. اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. اگثر دستگاه هاي قهوه صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي قدرت آسياب قهوه ترك را ندارند و نمي توانند آسياب هاي پودري و ريز آماده كنند. به همين دليل بايد قبل از خريد آسياب قهوه صنعتي اين مساله را مورد بررسي قرار دهيد.
  • قدرت گرايندر هم يكي ديگر از ويژگي هاي مهم محسوب مي شود. رابطه مستقيمي بين قدرت موتور و عمر و دوام دستگاه برقرار است زيرا هر چقدر قدرت بيشتر باشد استهلاك كمتر است و فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود. علاوه بر اين شما مي توانيد در كمترين زمان ممكن بهترين بهره وري را داشته باشيد.
  • هاپر يا مخزن بزرگ كمك مي كند تا شما حجم بيشتري از قهوه ار يكجا آسياب كنيد همچنين بايد هاپر قابليت جدا شدن و شستشو داشته باشد در غير اين صورت كيفيت و خروجي كار شما عالي نخواهد بود. اكثر گرايندرهاي صنعتي بين 3 تا 5 كيلو گرم ظرفيت هاپرشان است.
  • داشتن تنوع درجات بخصوص در گرايندرهاي صنعتي يك ضرورت است زيرا شما بايد بتوانيد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز پودر قهوه آماده كنيد در غير اين صورت دستگاه كاربردي نيست! به همين دليل بايد درجه زبري و نرمي متنوعي در دستگاه تعبيه شده باشد تا هر نوع آسيابي را امكان پذير كند.
  • انتخاب بدنه محكم و مرغوب را هم فراموش نكنيد بسياري از آسياب ها متاسفانه جنس بدنه مرغوبي ندارند و شايد در نگاه اول اين مساله چندان مهم نباشد اما در نظر داشته باشيد به مرور زمان اثرات قهوه بر روي بدنه ظاهر مي شود اگر بدنه جنس مرغوبي نداشته باشد اين اثرات ماندگار خواهند بود و باعث از بين رفتن زيبايي ظاهري آسياب شما مي شوند پيشنهاد ما انتحاب آسياب هايي از جنس فلزي با پوشش استاتيك مي باشد.
  • آسياب قهوه صنعتي با كمترين پرتي هم يكي ديگر از ويژگي هاي بهترين گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. يك اسياب معمولي حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي را دارد اين در حالي است كه آسياب هاي قهوه حرفه اي اين مساله به حداقل يا به صفر مي رسد. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران هستند در آسياب هاي پشت سر هم، اين فرآيند باعث صرفه جويي اقتصادي مناسبي است.
  • طراحي ظاهري و داشتن رنگبندي متنوع هم مي تواند از آيتم هاي مهم باشد بخصوص كه قرار است براي مكان هايي همچون قهوه فروشي و كافي شاپ ها به عنوان دكور استفاده گردد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم از ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي گرايندر با كاركرد زياد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود.
  • قيمت اسياب قهوه صنعتي يكي از خوصوصياتي است كه با در نظر گرفتن فاكتورهاي ياد شده بالا پايين مي شود.

 آسياب قهوه صنعتي ايراني  بخريم يا خارجي ؟ چرا؟

همانطور كه مي دانيد قيمت انواع آسياب قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. از طرفي آسياب قهوه با برندهاي خارجي به دلايل خاصي پشتيباني و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل بعد از بروز مشكل يا خرابي شما بايد هزينه هاي زيادي را براي تهيه قطعه و لوازم پرداحت كنيد و در برخي از موارد بايد دستگاه جديد جايگزين نماييد از اين رو پيشنهاد ما خريد آسياب قهوه ايراني است زيرا اين مشكلات را نخواهد داشت. خوشبختانه صنعت قهوه و آسياب قهوه رشد چشمگيري داشته و صنعتگران توانمند توانسته اند آسياب هاي عالي را عرضه كنند. يكي از برندهاي مطرح آسياب قهوه در ايران برند يوكار است. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام ويژگي هاي مهم توانسته يكي از بهترين آسياب هاي ايراني در كشور باشد. براي اطلاع از مشخصات آسياب قهوه يوكار يا ديدن قيمت گرايندهاي قهوه يوكار مي توانيد به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

منبع: https://canvas.apu.edu/eportfolios/2946/as/______